Pivot roulette strategie

Daar zit je dan in het casino. Teneergeslagen, je kijkt door je wimpers heen naar de overkant. Daar zit een roulette speler die weet wat geluk is. Man, man, wat heeft die man een geluk. Wat een geluk, daar kan jij ook wel iets van gebruiken. Na enige twijfel en het verzamelen van genoeg moed loop je toch naar hem toe. ‘Mag ik vragen hoe je dat doet’? Komt er uit je mond. De man kijkt je aan met een glimlach, maar natuurlijk luidt het antwoord. Kom zitten. Allereerst besteld de man nog een whiskey en voor jou een prosecco. Sommige dingen moeten in stijl gevierd of uitgelegd worden zo reageert hij op je verbaasde gezicht. We staan nog aan de tafel op het moment dat de man zijn verhaal begint. Het verhaal van de Pivot roulette strategie.

De historie

Eeuwen geleden is de Pivot strategie ontstaan. Waar en wanneer het precies was is eigenlijk niet bekend. Er gaan onwijs veel verhalen de ronde. Het is bedacht door een geleerde, die zijn dienstbode eropuit stuurde om winst te verdienen voor hem. Ken je anders het verhaal van die piraat die in de kajuit het verliezen van zijn maten helemaal zat was en deze geniale strategie bedacht? Of het verhaal van het dienstmeisje dat haar opzichter altijd bediende tijdens het spelen van het spel? De winst die ze maakte heeft ervoor gezorgd dat ze zichzelf vrij kon kopen en erna haar leven in rijkdom leefde? Ontzettend veel verhalen die er met je fantasie op de loop gaan. Datgene wat het meeste van belang is mogen we alleen niet vergeten. Wat houd de Pivot strategie nu eigenlijk in?    

pivot strategie2

Pivot roulette strategie

De strategie wordt door heel veel slimme gokkers gebruikt zeggen veel websites. Dit is een nogal vaag begrip, want wanneer ben je een slimme gokker? Dat even terzijde, want het voordeel van deze strategie of methode is dat het je winkansen vergroot. Het geeft je handvatten om de juiste keuze te maken waar je op moet inzetten. De Pivot roulette strategie gaat uit van het volgende gegeven ‘Law of the Third’. Dit klinkt nogal vaag maar het is gebaseerd op een natuurwet die het volgende stelt: als er zesendertig nummers voorbij komen zullen er slechts vierentwintig verschillend zijn. Door deze gedachte is het vallen van de kogel dus helemaal niet zo willekeurig als we altijd gedacht hebben. De kans dat je daardoor ook verliest is minimaal.  

Voorbereidend werk

Voordat je gebruik kan maken van deze strategie is het van belang om wat werk vooraf te doen. Deze voorbereiding neemt maar een korte tijd in beslag maar het moet wel gedaan worden. Datgene wat je moet doen is het roulettewiel in de gaten houden en dan met name welke cijfers er vallen. Op het moment dat er een nummer voor de tweede keer valt is dat je Pivot getal. Door de theorie zoals die hierboven beschreven is moet dit cijfer de komende tijd vaker vallen. Om hier gebruik van te maken, is het van belang om zesendertig keer in te zetten op het Pivot nummer.

De strategie in de praktijk

Natuurlijk is dit allemaal leuk gezegd en het verhoogd je kansen aanzienlijk deze theorie. In de praktijk is het slim om eerst tegen een laag bedrag te kijken of deze strategie voor je werkt. Allereerst hou je het roulette een tijdje in de gaten en schrijf je elke keer het winnende getal op. Op het moment dat je tijdens het opschrijven een nummer nogmaals voorbij ziet komen is dit zoals hierboven vermeld je Pivot getal. Bij de volgende beurt zet je in op dit getal, dit doe je maximaal zesendertig keer. In deze zesendertig spins kan het lang duren voor je Pivot getal langs komt, misschien komt hij zelfs in al deze ronden niet voorbij. Dit is helaas mogelijk. Dit verlies is jammer maar draagbaar, je zult dit moeten accepteren.

Vanaf dit moment ga je weer opnieuw opzoek naar een Pivot getal. Je kijkt weer naar alle winnende getallen en schrijft deze mogelijk op. Valt er een nummer tweemaal dan ga je hierop zesendertig keer inzetten. Je zoekt ook een nieuw Picot getal op het moment dat je een aantal keer hebt gewonnen met het getal. Na zesendertig ronden speel je altijd opnieuw. Je begint dan weer van voor af aan. Zo kan het zijn dat je zeer winstgevende rondes hebt maar ook rondes waarin je niks wint. Vanzelfsprekend is je winst het hoogste als je cijfer snel valt.

pivot strategie

Verhogen van de moeilijkheidsgraad

Speel je al vaker roulette en ben je er bekwaam in? Dan is het misschien leuk om de moeilijkheidsgraad wat omhoog te gooien. Zo blijft het een leuk en interessant spel om te spelen. Door de moeilijkheidsgraad omhoog te gooien verhoog je ook je kansen op winst. Dat maakt deze uitdaging nog interessanter. Nadat een getal tweemaal is gevallen ga je hier zesendertig maal op inzetten -zoals hierboven beschreven-. Hierna blijf je de nummers noteren. Op het moment dat er voor de tweede keer een getal dubbel is getallen, ga je hier ook zesendertig keer op inzetten vanaf de volgende beurt. Op deze manier heb je twee getallen waar je mogelijk winst op kan maken. Zeer interessant als je het mij vraagt en zeker ook plezier en spanningsverhogend. Heb je stalen zenuwen en wil je er nog iets bij? Dat kan altijd, hiervoor hoef je alleen maar de volgende nummers in de gaten te houden. Valt er nog een cijfer tweemaal? Hier kun je ook zesendertig keer op gaan inzetten. Je kan hierin zelf kiezen hoeveel nummers je er nog bij wilt hebben. Een punt van aandacht is wel dat je meer moet opletten. Daarnaast moet je ook rekening houden met een groter budget als je inzet op meerdere nummers. Het kan namelijk zomaar zijn dat je allereerst een aantal rondes verliest. Na dit verlies zal de winst vanzelf komen en hopen we in ieder geval voor je, dat je onwijs veel rondes wint en met een volle beurs terug gaat naar huis!

Wil je voordat je begint met het spelen van de Pivot roulette strategie eerst nog eens de spelregels van het spel roulette doorlezen? Dat kan hier! Verder rest mij nog één ding om te zeggen.

Heel veel geluk en plezier bij het spelen van roulette!    

pivot strategie1