2 redenen waarom je geen roulette speelt in de kroeg of een restaurant

De komst van Mobiel roulette zorgt er in principe voor dat je waar en wanneer je dat maar wil roulette kan spelen. Denk hierbij niet alleen aan in de trein op weg van school of je werk naar huis, maar wat ook te denken van feestjes en zelfs op restaurant. Veel mensen zijn bijvoorbeeld verplicht om elk jaar verschillende saaie etentjes te beleven waarin ze zich erg vervelen. In dergelijke situaties zou je er voor kunnen kiezen om een spelletje roulette te spelen, ware het niet dat het helemaal niet aan te raden valt om dat op restaurant te doen. We hebben hiervoor twee uitstekende redenen op een rijtje gezet.

Reden 1: Je kan worden afgeleid door je omgeving

Hoe vaak komt het niet voor dat je tijdens een etentje wordt afgeleid door anderen? Of misschien stellen mensen je plots wel enkele vragen waardoor je niet meer bezig bent met het spel in kwestie. Feit is dat veel interactie met de omgeving waarin je vertoeft er voor kan zorgen dat je verstrooit raakt en dan kan je zomaar de geplaatste inzet verliezen. Het spreekt voor zich dat dit niet de bedoeling kan zijn.

Reden 2: Je spel kan regelmatig worden onderbroken

De tweede reden gaat schuil in het feit dat je roulette spel op regelmatige basis kan worden onderbroken. Dit is onder meer het geval op het ogenblik dat men bijvoorbeeld je eten aan tafel brengt. Stel je maar eens voor dat je net dan een inzet hebt geplaatst bij roulette. De kans dat je deze inzet dan nog kan verzilveren is bijzonder klein. Uiteraard zorgt het spelen van roulette er op restaurant voor dat je zomaar een mooie, extra winst kan behalen, maar in de praktijk is dat zoals je kan lezen alles behalve eenvoudig.