Geef je dag een boost!

We hebben het allemaal wel eens, zo’n dag waaraan geen einde komt. Onderzoek heeft bewezen dat afleiding zoeken je weer terug in het juiste ritme kan brengen zodat je een verse start kan maken. Wij vinden die afleiding al snel in online gokken, en dan vooral roulette natuurlijk.

Roulette levert vooral spanning op, maar wel gezonde spanningen. Je lichaam maakt adrenaline aan zodra de kogel (zo heet het balletje) het roulette wiel in wordt geworpen door de croupier. Al snel zit je helemaal in het spel en ben je weg van de dagelijkse sleur waarin je zat. Door enkele rondjes roulette te spelen, bijvoorbeeld in je pauze, maak je niet alleen kans op leuke prijzen dus maar is ook een goede afleider. En als je wint heb je de rest van de dag gelijk een goed gevoel. Met roulette is het uitbetalingspercentage 97,30 procent waarmee je winkans dus enorm hoog is.

Spannend spel: live roulette

Wil je het nog spannender maken, speel dan live roulette. Zo speel je mee aan een echte roulette tafel in een casino of studio. Je inzet plaats je gewoon op je scherm van je computer of mobiel apparaat. Maar met verschillende camera’s die rondom de speeltafel kijk je mee hoe de croupier het balletje in een echt roulette wiel werpt. Is het jou nummer, dan win je en staat het geld direct in je digitale portemonnee. Zorg dat er altijd wat geld inzit, zo kan je gaan spelen wanneer jij maar wilt.