Spelen met 1 Euro voldoende bij Roulette?

Het is een algemeen misverstand dat je om online te gokken een groot bedrag voor handen dient te hebben. Dat is absoluut niet het geval. Je dient er bijvoorbeeld als speler altijd rekening mee te houden dat er verschillende versies van een casinospel kunnen bestaan. Neem nu bijvoorbeeld roulette.

Specifiek voor roulette geldt dat we de high limit uitvoering onderscheiden van de low bet optie. Bij deze laatste is het reeds mogelijk om een inzet te plaatsen vanaf amper 10 eurocent. Dit maakt dat de instapdrempel van het spel aanzienlijk wordt verlaagd waardoor een zeer grote doelgroep wordt aangesproken. Wil je dus met andere woorden een inzet plaatsen van amper 1 euro per bet? Dan is dat geen enkel probleem!

1 euro, een bijzonder populair inzetbedrag

Sterker nog, wanneer we gaan kijken naar de gemiddelde inzet die door het merendeel van de (beginnende) roulette spelers wordt geplaatst kunnen we vaststellen dat deze rond de 1 euro is gelegen. 1 euro is volgens veel spelers een meer dan degelijke inzet, niet in het minst omdat ze op deze manier niet teveel geld in één keer kunnen verliezen, maar bij winst toch meteen een leuk extraatje op de spelersrekening bij kunnen schrijven.

Wil je dus met andere woorden ook wel eens je kans wagen met het spelen van een spelletje roulette, maar vrees je dat je daarvoor eerst je bankrekening dient te plunderen? Dan mag het nu alvast duidelijk zijn dat, dat in de praktijk absoluut niet het geval dient te zijn, in tegendeel!