Spelen op de snelste roulette tafel ter wereld!

Voor de wat ongeduldige mensen onder ons is er dé oplossing bedacht: Speed Roulette! Elke speelronde duurt tijdens deze variant maar 25 seconden, waardoor je snel door kunt spelen. Geen treuzelende mensen of lang wachten. Evolution Gaming heeft deze roulette evolutie voor je klaar staan!

Nieuwe roulette tafels
Het bedrijf Evolution Gaming is met wat nieuws op de markt gekomen voor de gejaagde spelers in de online gokmarkt. Speed Roulette. 25 seconden per spin, geen pauzes tussendoor dus gewoon alleen roulette. De Letse onderneming heeft speciaal voor deze ontwikkeling een roulettetafel ontwikkeld waar met behulp van een speciale cilinder het tempo omhoog kan worden geschroefd. Ook zijn er croupiers getraind om uptempo het roulette spel te kunnen laten verlopen.

Quickspin van de roulette

Bij de tafel is een optisch systeem geïnstalleerd die bijna meteen kan aangeven op welk nummer het balletje is geland, zodat meteen de volgende ronde gespeeld kan worden. Hiermee is de tijd van het roulettespel van 90 spins per uur naar 145 spins per uur gegaan! Eigenlijk dus de ‘quickspin’ van het roulette.

Moeilijk proces

Volgens de chief product officer van Evolution Gaming, Todd Haushalter, was het een moeilijk proces om Speed Roulette te ontwikkelen: “We hebben heel hard gewerkt om een spel te ontwikkelen dan ontspannen aanvoelt, terwijl het eigenlijk bliksemsnel gaat. Het is lastig om dat evenwicht te bereiken, maar door het geven van een eigen studio aan het spel met talloze close-up camerabeelden is het spel aantrekkelijk geworden om te spelen.”