Vijf ONMISBARE shows Las Vegas

Las Vegas, een gigantisch paradijs voor elke gokliefhebber. Naast het gokken is er natuurlijk tal van andere entertainment te vinden. Hieronder staan tien shows die je absoluut niet mag missen!

Britney Spears
britney

De ‘Princess of Pop’ staat binnenkort op de planken in Las Vegas met haar show ‘Piece of Me’. De kaartverkoop stopt al bijna, dus wees nog snel als je hierbij wil zijn!

Celine Dion
celine

Celine zal binnenkort te zien zijn in Ceasars Palace. Deze grandioze Frans-Canadese zangeres is tegenwoordig niet weg te denken van de programma’s van Las Vegas sinds Elvis Presley. Ze gaat onder andere grote hits zingen als: “I Drove All Night”, “Beauty and teh Beast” and “My Heart Will Go On”. Dit jaar staat haar show voor het laatst, dus wees nog snel als je erbij wilt zijn!

Backstreet Boys
boys

Deze vijfledige boyband is al jarenlang een fenomeen. Ze zijn de grootste boyband in de geschiedenis van Amerika en hebben al meer dan 130 miljoen albums wereldwijd verkocht.

Cher
cher

Ook wel bekend als ‘Darling of Las Vegas’. Deze bijnaam kreeg ze toen ze bijna $300,000 per week verdiende tussen 1980 en 1982 met haar optredens in Caesars Palace. Dit jaar keert ze terug naar Sin City met een performance in het Monte Carlo Hotel en Casino

Elton John
elton

De meest beroemde sing and songwriter ter wereld zal in 2017 te zien zijn in Caesars Palace. Deze Rock en Roll legende zal zeker een een geweldige avond zorgen!