Wat je absoluut niet mag laten als je ooit in Vegas bent

Het is een enorm gebied, dat is bekend. Ruim 88 duizend vierkante kilometer oppervlakte vol met land, bergen, zee, strand en talloze bezienswaardigheden. Hoe weet je wat je moet zien? Waar je naartoe moet? Je kunt stoppen met zoeken, je hebt het juiste artikel gevonden!

Disneyland

De meest blije plek op aarde, voor zowel jong als oud. Het park is enorm groot met ontelbare attracties en alle disney figuren lopen er rond. Mocht je opzoek zijn naar een gebied vol restaurants, leuke kroegjes en clubs voor de hele familie, dan kun je via het park naar Downtown Disney.

The Walk of Fame

Toen ooit per Norma Talmadge per ongeluk haar voetafdruk in het cement achterliet, ontstond er een rage onder beroemde Hollywoodsterren, om hun afdruk te laten plaatsen langs deze straat. Na haar zijn er 160 gepersonaliseerde tegels geplaatst.

Getty Center

Een museum in een gebouw ter waarde van 1 miljard dollar. Je kunt er dineren en exhibities bekijken met kunst uit de Franse monarchie. Buiten is een prachtig uitzicht en aanzicht van een kunstzinnig ontworpen tuin die je niet gauw zal vergeten.

Santa Monica Pier

Naast de Stille Oceaan kun je hier in een enorm reuzenrad en verschillende spelletjes spelen voor kinderen en volwassenen om meerdere prijzen te kunnen winnen. Er is genoeg snoep te vinden om lang op te blijven zodat je de prachtige zonsondergang van hieruit kunt meemaken.

Venice Beach Boardwalk

Bekend van muziekclips zoals die van “Sexy and you know it” en verschillende films. Je vind hier mensen op skateboards en skeelers, waarzeggers en goedkope horloges. En natuurlijk: heerlijke hotdogs en wederom een prachtig uitzicht voor de zonsondergang.

The Strand

Een gigantisch strand dat 35 kilometer ver uitgestrekt is. Je kunt fietsen en skaten over het aangelegde pad tussen het strand door of heerlijk languit genieten van wat extra warme vitamine D.

Dit is een kleine greep uit alle mogelijkheden in Las Vegas. En dan hebben we het nog niet eens over wat de rest van The States te bieden heeft. Wellicht in een ander artikel weer.